Ana Sayfa Uncategorized 22 Şubat 2024 258 Görüntüleme

HÜDA PAR BAŞKAN ADAYI KAVAKLI SEÇİM ÇALIŞMALARINI YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

HÜDA PAR Elâzığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı iş insanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Elazığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı beraberindeki il genel meclisi üyeleri ve encümen adaylarıyla birlikte iş insanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Seçime kadar tüm vatandaşlara ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Kavaklı, “Üreten iş insanlarımızın yanındayız” dedi. Kavaklı, Tüfenkçi Mobilya İşletme Sahibi Selçuk Tüfenkçi’yi, İmza Mobilya İşletme Sahipleri Abdullah Yurdakul ve Sabahattin Ünlü’yü, Nurel Orman Ürünleri İşletme Sahibi Eyüp Demirelli’yi Samet Mobilya İşletme Sahibi Mehmet Özeren ve Erenler Mobilya İşletme Sahibi Seyfullah Eren’i ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledi. Karşılıklı fikir alışverişinin olduğu görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti.

KAVAKLI STK BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

HÜDA PAR Elazığ Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı Elazığ STK Platformu Sözcüsü Heybet Öztekkeli başkanlığında STK Başkanları ile bir araya geldi. Görüşmede projelerini ve hedeflerini anlatan Kavaklı, STK başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com