Ana Sayfa Uncategorized 24 Şubat 2024 173 Görüntüleme

AKIN”BİR KÜREK ASFALT DÖKEMEYEN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

AKIN”MEMLEKETİME HİZMET İÇİN ADAY OLUP HUZURLARINIZA GELDİM”

 

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın saha çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Akın Kültür mahallesinde vatandaşlar ve esnafı hizmet için aday olduğunu ifade ederek”Bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik anlayışıyla karşı karşıyayız. Biz inşallah bu hizmetleri mükemmelen yapacağız”dedi.

Kültür mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Biz Elazığ’a ‘Halk Ekmek’ fabrikasını kuracağız. Her mahalleye en az bir tane büfe kurmak suretiyle ekmeği inşallah uygun fiyata alacaksınız. Doğukent Hilalkent tramvay hattını kuracağız. Doğukentten binen Hilalkente kadar, Hilalkent de binen Doğukent’e, şehir hastanesine kadar tek vasıtasıyla çok rahatlıkla gidebilecek. Ulaşımı da inşallah rahatlatacağız”dedi.

“PROJELERİMİZ İLE VATANDAŞLARIN GEÇİM SIKINTISINI GİDERMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Vatandaşa yönelik projeleri hayata geçireceğini ifade eden Belediye başkan adayı Akın” Küçük mahallere en az bir tane halk ekmek büfesi kurulacak, büyük mahallere ise ikişer, üçer tane kurulmak suretiyle sizlere uygun fiyata ekmek arz edilecek. Diğer taraftan ‘Et ve Balık Kurumu’, Konya’da ki Torku gibi bir bir kuruluş kurulacak. Burada eti, sütü, peyniri, tereyağını ve ilimizde üretilen bazı ürünleri burada paketleyip uygun fiyata sizlerle ulaştıracağız. Belediye olarak emekli maaşlarınıza zam yapma gibi bir yetkimiz yok. Ancak geçim sıkıntınızı hafifleteceğimiz projelerle sizin üzerinizdeki bir takım sıkıntıları da kaldırabiliriz”diye konuştu.

“MEMLEKETİME HİZMET İÇİN ADAY OLDUM”

Memleketine hizmet için aday olduğunu dile getiren Akın”Ben yüksek Elektrik ve Elektronik Mühendisiyim. Türkiye’nin ilk led ampül fabrikasını ben kurdum. Deniz Kuvvetlerine silah fenerlerini tasarladım. Şimdi de memleketime hizmet için aday oldum ve huzurlarınıza geldim. Bu seçim partilerin seçimi değil, adayların seçimi. Belediye teknik bir insan işidir. Şuan teknik bir insanve aday olarak huzurlarınıza geldim. Siz eğer aday odaklı kararınızı verirseniz inşallah bu sıkıntılarımızdan kurtuluruz. Diğer şekilde karar verdiğimizde, benim partim birinci olsun ne olursa olsun, bir kürek asfalt dökülmesin derseniz bu sıkıntılar bitmez. Hepinize teşekkürlerimi arz ediyorum hayırlı akşamlar diliyorum” diye ifadeler kullandı.

“TEMEL HİZMETLER VAAT DEĞİL VAZİFEDİR”

Temel hizmetlerin vaat değil vazife olduğunu aktaran Akın”Belediye, bir belediye ilin ekonomisinde de sorumludur. Belediyecilik kanunuda son derece açıktır. Biz inşallah gençlerimize yeni iş alanları açacağız. Bunun dışında böyle asfaltır, kaldırımdır, sudur, kentsel dönüşümdür bunları zaten sizlere vaat demeye utanırım. Maalesef bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik anlayışıyla karşı karşıyayız. Biz inşallah bu hizmetleri mükemmel olarak yapacağız.Bunlar zaten temel vazife. Çöpü toplanmayan, asfaltı olmayan belediye olur mu?” diye sözlerine son verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com