Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Mart 2024 84 Görüntüleme

MHP İL GENEL MECLİS ÜYELERİ DİLEK VE SUNGUROĞLU’NDAN HARPUTTİMES HABER’E ZİYARET

MHP İl Genel Meclis üyeleri Osman Dilek ve Aytunç Sunguroğlu HARPUTTİMES Haber’i ziyaret ettiler.

Harputtimes haber imtiyaz sahipleri Serra Taylan ve Funda Canpolat ile  gündeme  dair istişarelerde bulunan Dilek ve Sunguroğlu yerel seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulundular.

Ziyarette konuşan Dilek: ”İlimizin tarafsız ve cesur haber sitelerinden birisi olan Harputtimes Haber İmtiyaz sahipleri Serra Taylan ve Funda Canolat hanımefendilere nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz. Yerel medyanın tarafsızlığı, gücünü arttıran en önemli unsurlardan birisidir. Bu gün seçim sürecine ve ilimiz gündemine dair değerlendirmelerde bulunduk.

DİLEK: BU GÜNE KADAR HEP DOĞRUNUN YANINDA, YANLIŞ İŞLERİN KARŞISINDA OLDUK.

Malumunuz önümüzde bir yerel seçim var. Elazığ’ın emaneti ehil ellere teslim edeceğinden kuşkumuz yok. Bizler de birer emanetçi olarak bu güne kadar bize verilen mesuliyeti hakkıyla taşıdık. Doğrunun yanında, yanlış işlerin karşısında olduk. Amacımız kişilerin memnuniyeti değil, toplumun memnuniyetini sağlamak oldu. Halkımızdan da bu konudaki memnuniyetlerini görüyoruz. Bu memnuniyet bizim onurumuzdur.

İnşallah bundan sonraki süreçte de il genel meclisinde ‘HAKK’ın yanında, haksızlıkğa medan vermeden bizlere düşen görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu gün kadar susmadık, yanlış işlere ‘DUR’ dedik, doğru işleri destekledik. Halkımızın hakkını en odğru şekilde savunduk. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımızı var gücümüzle devam ettireceğiz.” dedi.

SUNGUROĞLU:ELAZIĞ’IN HUZURU VE REFAHI İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRECEĞİZ

MHP İl Genel Meclis Üyesi Sunguroğlu da Elazığ halkının çıkarlarını zedeleyecek tüm çalışmaların karşısında olduklarını söyledi. Herşeyen önce halka karşı büyük bir mesuliyetlerinin olduğunu ve bu güne kadar görevlerini alınlarının akıyla yerine getirdiklerini ifade eden Sunguroğlu: ” İl Genel Meclisinde MHP gurubu olarak her daim doğru işler yapmak peşindeydik. Allah nasip ederse bundan sonraki şiarımız da bu olacak. Hesabımızı önce Allah’a sonra halkımızadır. Şükürler olsun bu güne kadar yanlış olan bir işte bile imzamız olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Şehrimizin hak ettiği hizmetleri en iyi şekilde alabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com