Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 14 Mart 2024 97 Görüntüleme

VEYSEL DEMİRCİ: ”HEKİMLERİMİZ, BİZİM YAŞAMA UMUDUMUZ”

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci’den 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı

HEKİMLERİMİZ, BİZİM YAŞAMA UMUDUMUZ”

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Mesai mefhumu gözetmeden insan sağlığı için her türlü çaba ve gayreti gösteren doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bizim medeniyetimiz, insanı önceleyen, insana değer veren bir anlayışa sahiptir. ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’ düsturunu benimsemiş Devlet yönetimimiz de de insan sağlığı her şeyin önünde gelmektedir” dedi.

Kaliteli bir sağlık sistemi, gelişmiş bir toplumun birinci şartı olduğunu ifade eden İş İnsanı Veysel Demirci; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz son dönemlerde sağlık alanında çok önemli reform ve dönüşümler gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye de devam etmektedir. Şehirlerimize kurulan modern hastanelerde vatandaşlarımıza sunulan modern sağlık hizmetleri ile kıymetli sağlık çalışanlarımız sayesinde sağlık alanında çok önemli bir seviyeye gelindi. Ülkemiz için çok büyük adımlar atılmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“HEKİMLİK MESLEĞİ DE GELİŞMEKTE VE YENİLENMEKTE OLUP, ÜLKEMİZ ARTIK SAĞLIK TURİZMİNE DE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTA”
İş İnsanı Demirci; “Tıp biliminin yanı sıra bilim ve teknolojideki gelişmelere bağlı olarak hekimlik mesleği de gelişmekte ve yenilenmekte olup, ülkemiz artık sağlık turizmine de ev sahipliği yapmaktadır. Ülkemizde gerçekleşen sağlık reformlarından her bir il payına düşeni almış, sağlık alanında kaliteli ve etkin bir yapıya ulaşmıştır. Uluslararası ölçekte donatılmış sağlık kuruluşları, iyi yetişmiş seçkin hekimleri ve sağlık çalışanları vatandaşlarımıza modern bir sağlık hizmeti sunmaktadırlar” ifadelerine yer verdi.

“ÖZVERİYLE ÇALIŞAN TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIN 14 MART TIP BAYRAMI’NI KUTLUYORUM”
Görev yapan hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın, bu hizmet kervanında özveri ve inançla, dün olduğu gibi, bugün de meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine inancının sonsuz olduğunu aktaran İş İnsanı Veysel Demirci; “Bu duygu ve düşüncelerle sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye ulaştırılmasında, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir toplumun yetişmesinde katkı sağlayan, özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com