Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 15 Mart 2024 157 Görüntüleme

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın,”Belediye başkanı ben herşeyde patronum diyemez”

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın,“Belediyecilik İstişare işidir, belediye başkanı ben herşey de patronum diyemez”

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, bir dizi ziyaretler için Elazığ’a gelen Saadet Partisi TBMM Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya ve beraberindeki heyet ile birlikte Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın”Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya ile birlikte Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ettik. Şuda bir gerçektir ki belediye başkanı ben herşey de patronum diyemez.Elbette bu işler istişare, karşılıklı konuşma işi, inşallah istişare ile hizmetlerimizi yapacağız”dedi.

Saadet Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya,”Bizde bugün Abdullah başkanımıza destek için Elazığ’a geldik. Abdullah bey sevdiğimiz, değer verdiğimiz vizyonlu bir başkanımız. Hem Abdullah başkanımıza destek hem de sizleri ziyaret edip hayırlı Ramazanlar dileyip kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

Elazığ İl Özel İdaresi ve Elazığ Ticaret Borsası birimlerini ziyaret eden Saadet Partisi heyeti çalışanlarla hasbihal ettikten sonra Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ettiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com