Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2024 97 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI AKIN: ‘DESTEKLERİNİZ İLE BU KÖTÜ GİDİŞATI DEĞİŞTİRELİM’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın gece gündüz demeden şehri karış karış gezerek vatandaşın sorun ve taleplerini dinliyor. Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ve bağlı birimleri ziyaret ederek çalışanlardan destek isteyen Akın, “Karayolları bir aile gibi bir kurumdur. Benim babamda bu kurumdan emekli oldu. Bugün ailemden destek istemeye geldim. Sizlerin projelerimizi beğenmesini ben kendimi başarılı sayarım. Çünkü proje işi teknik bilgi ve tecrübe ister” dedi.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Adayı Abdullah Akın, “Seçime az bir zaman kala yoğun bir tempoda Ramazan, kar ve kış  demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimiz için projelerimiz var, bugün meslektaşlarıma projelerimizi arz etmek için sizleri ziyaret etmek istedik. İnşallah projelerimizi beğenirseniz de desteğiniz de desteklerinizi bekliyoruz. Benim babam da karayollarında senelerce sizinle çalıştı emekli oldu. Çocukluğumda buraya geldiğimi hatırlarım. Karayolları aile gibi bir kurumdur. Bende bugün ailemden destek istemeye geldim. Sizlerin projelerimizi beğenmesini ben kendimi başarılı sayarım. Çünkü proje işi teknik bilgi ve tecrübe ister. Teknik kişilerin bu konuda fikir belirtmesi bizi memnun ediyor. Desteklerinizi bekliyorum inşallah artık bu kötü gidişatı değiştirelim. Elazığ’ımıza inşallah güzel hizmetleri getirelim.Sizin bu ellerle yaptınız iş o kadar temiz ki, öyle kirli işler var ki. Sizin yaptığınız iş helal kazanç, alnıınızın akıyla temizdir. Bazen diyorlar ki başkanım elim kirli diyorum ki senin elin birçoğunun elinden daha emiz” diye konuştu.

Akın elim kirli diyen kurum personeline “Sizin bu ellerle yaptınız iş o kadar temiz ki, öyle kirli işler var ki. Sizin yaptığınız iş helal kazanç, alnınızın akıyla temizdir. Bazen diyorlar ki başkanım elim kirli diyorum ki senin elin birçoğunun elinden daha temiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com