Ana Sayfa Uncategorized 30 Mart 2024 136 Görüntüleme

ESAT KABAKLI ELAZIĞLILARI MEST ETTİ

 

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında, Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu.

Ramazan ayının manevi coşkusu, Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri ile devam ediyor.
Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin 19. gününde kahramanlık türküleriyle herkesin gönlünde taht kuran hemşehrimiz Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu.
Esat Kabaklı, bağlamasıyla dinleyicilerin milli duygularını coşturdu.
Birbirinden güzel eserler seslendiren hemşehrimiz Kabaklı, etkinliğe katılan vatandaşlardan büyük beğeni topladı.
Program, günün anısına Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve Elazığ Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu’nun Esat Kabaklı’ya Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu’nda el emeği göz nuru yapılan vazonun hediye edilmesi ile sona erdi.
Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler fuar alanında kurulan çocuk etkinlik alanında doyasıya eğlendi.

KARAGÖZ VE HACİVAT 2 NİSAN’DA ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 2 Nisan Salı günü saat 20.30’da Karagöz ve Hacivat Elazığlılarla buluşacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ HALK KOROSU GÜZEL BİR AKŞAM YAŞATACAK

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen geleneksel Ramazan etkinliklerine, 4 Nisan Perşembe günü Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu konuk olacak.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com