Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 3 Nisan 2024 167 Görüntüleme

YAZIKONAK’TA SEÇİM KAVGASI MI?

Elazığ’ın Yazıkonak Beldesi’nde yerel seçimler sonrasında seçimi kaybeden AK Parti Adayı Aydın Ayaz taraftarlarının  kendilerini desteklemeyen vatandaşlarla tartıştığı ve silahlı kavgaya dönen olayda yaralananların olduğu iddia edildi.

 

31 Mart yerel seçimleri sonrasında ülkenin bazı bölgelerindeki seçim tartılmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Elazığ’ın Yazıkonak İlçesi’nde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaz taraftarları ile desteklemeyen bazı vatandaşlarla çıkan tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada bir kişinin yaralandığı belirtilirken, emniyet güçlerinin müdahalesi ile olayın sona erdiği ve bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com