Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Nisan 2024 93 Görüntüleme

ASKON BAŞKANI ÇINAR’DAN KADİR GECESİ MESAJI…

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, Ramazan-ı Şerif’in içerisinde yer alan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çınar, “Bu müstesna gecenin milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

ASKON Elazığ Şube Başkanı Abdullah Çınar, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ederek, bu özel gecenin, tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için hayırlar getirmesini temenni etti.

 

Başkan Çınar, mesajında yüce kitap Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı gece olan Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı bir gece olduğunu vurgulayarak, “Mübarek yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı bu müstesna geceyi ihya edelim. Ellerimizi Cenab-ı Allah’a açalım, dua edelim, tövbe edelim, ibadet edelim, yetim başı okşayalım, yaşlı çınarlarımızın gönlünü alalım ve bu geceyi ihya edelim. Kur’an-ı Kerim’de adı geçen gecemizden istifade ederek huzura kavuşalım, kurtuluşa yaklaşalım” ifadelerinde bulundu.

 

Daha güzel, daha huzurlu, daha yaşanılabilir bir dünya olmasını temenni eden Çınar, mesajında “Bu mübarek ve müstesna gecede Cenab-ı Allah’tan, başta ülkemiz ve şehrimiz olmak üzere tüm Müslümanlara sağlık, huzur ve barış diliyorum. Daha güzel, daha yaşanabilir ve huzurlu bir dünyamız olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Şehrimiz ve ülkemiz başta olmak üzere Mazlum Gazze ile birlikte tüm Müslüman coğrafyaların Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum. Tekrarına ulaşmayı da temenni ediyor, Kadir Gecemiz mübarek ve bereketli olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com