Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 14 Mayıs 2024 164 Görüntüleme

AÜB Tanıtım ve Tercih Fuarı, FÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

AÜB Tanıtım ve Tercih Fuarı, Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Elazığ’da gerçekleştirildi

Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) tarafından 11 ilde düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nın altıncısı Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde Elazığ’da gerçekleştirildi.

Ahmet Teyfik Ozan Kongre Merkezinde düzenlenen fuarın açılışına; Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ile Dekanlar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

16 Üniversitenin tanıtım standı açtığı fuarın açılışında konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve diğer illerden Elazığ’a gelen katılımcı üniversitelerin temsilcilerine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Göktaş ayrıca Fırat Üniversitesi’nin bölge için önemli bir üniversite olduğunun da altını çizerek üniversitenin başarılarını anlattı.Elazığ Valisi Ömer Toraman da fuarın düzenlenmesindeki amacın Türkiye’nin yükseköğrenimini yurt satına yayma politikasının bir neticesi olduğunu ifade ederek, fuarın öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com