Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Mayıs 2024 203 Görüntüleme

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’ten Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş ve Aksa Doğalgaz’a Ziyaret

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’ten Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş ve Aksa Doğalgaz’a Ziyaret

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, enerji sektörüyle ilgili iki önemli kurumu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretler kapsamında ilk olarak Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye gidildi. Burada, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Müdürü Müjdat Çelik, Elazığ İl Müdürü Serhat Gül ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Prof. Dr. Keleş, elektrik dağıtım hizmetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Prof. Dr. Keleş, kurum çalışanlarına misafirperverlikleri ve hoşsohbetleri için teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ardından Aksa Doğalgaz Şirketi’ni ziyaret eden Prof. Dr. Keleş ve Gürkan Acar, Şirket Müdürü Onur Dündar, İşletme Müdürü Bilal Aydın ve diğer kurum çalışanları ile bir araya geldi. Doğalgaz dağıtım hizmetleri ve şirketin yürüttüğü projeler hakkında bilgi alan Prof. Dr. Keleş, Aksa Doğalgaz ekibine misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Prof. Dr. Erol Keleş, “Büyük bir özveriyle çalışan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş ve Aksa Doğalgaz ekiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com