Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Mayıs 2024 114 Görüntüleme

Milletvekili Açıkkapı ve Belediye Başkanı Orhan’ın Girişimleri Meyvesini Veriyor! Maden’in Beklediği Köprü Müjdesi Yolda

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Maden’in yıllardır beklediği köprüyle ilgili girişimlerinin meyvesini almaya başladıklarını söyledi. Maden Belediye Başkanı Musa Orhan’ın 2018 yılında projelendirdiği fakat çeşitli nedenlerle ertelenen köprüyle ilgili girişimlerde bulunan Açıkkapı, Bahçelievler yolunu İstasyona bağlayacak köprü yenilemesine dair çalışmaların başlayacağını açıkladı.
Konuyla ilgili basına açıklamada bulunan Açıkkapı, “Kortik (Bahçelievler) yolunu İstasyona bağlayacak olan köprümüzün yenilenmesi ilgili sürecimiz tamamiyle olumlu ilerliyor. Vatandaşlarımızın talebine duyarsız kalmayan başta Karayolları Genel Müdürümüz olmak üzere ilgili tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi 2018 yılında köprünün projelendirilmesinden , sonuç aşamasına gelinene kadar büyük gayret gösteren Belediye Başkanımız Sayın Musa Orhan’a özellikle teşekkür ediyorum. Maden’imiz için ne ilk ne son olan bu hizmetin hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum” diye konuştu.
Maden Belediye Başkanı Musa Orhan da yaptığı açıklamada, Maden’in huzuru ve refahı için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak, başta Milletvekili Ejder Açıkkapı olmak üzere Karayolları Genel Müdürü ve tüm ilgililere teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com