Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Mayıs 2024 91 Görüntüleme

Elazığ’da Büyük Gazze Yürüyüşü düzenlenecek

26 Mayıs Pazar Günü çevre illerden sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile Elazığ’da Büyük Gazze Yürüyüşü düzenlenecek. Yürüyüş öncesi STK’ların katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

26 Mayıs Pazar günü Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Gaziantep, Malatya, Mardin, Muş, Siirt ve Van’dan gelecek Gazze Gönüllüsü STK Platformları ile Elazığ’da Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi Düzenlenecek. İzzetpaşa Camii’den başlayacak büyük yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek.  Yürüyüş öncesi Elazığ’daki STK’ların katılımı ile bir toplantı düzenlendi

 

Memur Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi, yapılan programın tek bir STK’nın değil  Sivil Toplum Kuruluşları ile düzenlenen bir program olduğunu ifade etti. Elazığ’dan da yoğun katılım beklediklerini söyledi.

 

El-Aksa Platformu Dönem Sözcüsü Av. Ersin Eryılmaz, karanlık tabloyu aydınlatabilmek için  bölge olarak bir eylem düzenlemek istediklerini söyleyerek bu yürüyüşün Elazığ ev sahipliğinde gerçekleşeceğini kaydetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com