Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 7 Haziran 2024 1156 Görüntüleme

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Gençlik Merkezi açıldı

 

Fırat Üniversitesi Murad Camii müştemilatında yapımı tamamlanan İlahiyat Fakültesi Gençlik Merkezi düzenlenen bir programla açıldı.

Kütüphane, derslikler, söyleşi alanı, ders çalışma ve sunum alanlarının yer aldığı gençlik merkezinin açılışına; Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer TORAMAN, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Baro Başkanı Av. Melih EFE, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali ŞİŞ, Emniyet Müdürü Adnan KARAYEL, Jandarma Alay Komutanı Albay Murat EVREN, İl Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel ÖZDEMİR, akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Dualarla açılan merkezin açılışında konuşan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer TORAMAN, bu merkezlerle hedef kitlenin gençler olduğunu vurgulayarak, “Üniversite öğrencilerimiz buraya gelerek herhangi bir ücret ödemeden ders çalışabilecekler, kitap okuyabilecekler, sohbet edebilecekler. Buranın Elâzığ’ımıza ve Fırat Üniversitesi öğrencilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Program, İlahiyat Fakültesi Gençlik Merkezi’nin gezilmesinin ardından sona erdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com