Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 29 Ekim 2023 574 Görüntüleme

CUMHURİYET’İ ÇOCUK GİBİ KUTLAYABİLMEK….

 

Cumhuriyet’imizin 100 kuruluş yıldönümü bütün yurtta coşkuyla kutlanıyor. İllerde eşitli gösteriler düzenlenirken bu coşkuyu bizlere en fazla hissettirenler ise çocuklarımız oldu.

En büyük milli bayramımız ve Türkiyemiz’in doğum günü olan bu günümüz kutlu olsun.

Tüm yurtta olduğu gibi Elazığ’da da okullarda Cumhuriyet Bayramı nedeni kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi. Cumhuriyetin en büyük kazanımı olan eşitlik ve bağımsızlığımız hepimizin gururu olarak çocuklarımızın coşkusunda yansıdı yüreklerimize…

 

HİLALKENT İLKOKULU’NDA ÇOCUKLARIN CUMHURİYET HEYECANI…..

Elazığ Hilalkent İlkokulu da 100. Yılın coşkusunu ve gurunu bir kez daha yaşattı. Düzenlenen kutlama törenine öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul tüm öğrencileri ile birlikte düzenlenen özel bir organizasyon ile Cumhuriyet coşkusunu hem çocuklara, hem de velilere yaşattı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında konuşmalar yapıldı. Kutlama töreni daha sonra öğrencilerin dans koreografisi ile devam etti. ATA’M İZİNDEYİZ pankartı ve kırmızı ve beyaz tişörtleri ile Türk Bayrağının rengini yansıtan Miniklerin bayram sevinci görülmeye değer enstantaneler oluşturdu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com