Ana Sayfa Uncategorized 14 Mart 2024 305 Görüntüleme

YAZIKONAK HALKI HATİF ÇADIRCI DİYOR: ” BAŞKANIMIZ NEREYE GİDERSE GİTSİN, BİZİM BAŞKANIMIZDIR”

Yazıkonak halkı için büyük özverilerle çalışmış, güçlü projelere imza atmış belediye başkanı Hatif Çadırcı’yı Yazıkonak halkına sorduk.
Yerel seçimlere 20 günden az bir süre kala başkan adayları arasındaki yarış hız kazandı. Bu seçim diğerlerinden farklı olacak. Çünkü bir çok partinin çok iddialı adayları var. Özellikle ilçe ve beldelerde alışılagelmiş adayların dışında fark yaratan projeleri ile öne çıkmayı başaran adaylar seçim yarışında oldukça iddialılar.
Yazıkonak Beldesi bu anlamda farklı bir tablo çiziyor. Beldenin mevcut belediye başkanı Hatif Çadırcı 2019 seçimlerinde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmuş ve o günden bu güne Belde Halkını memnun edecek bir çok başarılı proje gerçekleştirmiş. Halkın oldukça sevdiği Başkan Hatif Çadırcı bu seçimlere Büyük Birlik Partisi’nden aday olarak giriyor.
Hal böyle iken Yazıkonak halkına Başkan Çadırcı’yı sorduk. Sorduğumuz hemen herkes Hatif Çadırcı’yı siyaset üstü bir insan olarak tanımlıyor. Yaptığı işleri ve denk bütçe ile belediyeyi büyük bir borç batağından kurtarmasını takdirle karşılıyor. Ve Yazıkonak halkı için başkanın hangi partiden aday olduğunun bir önemi yok. ‘’ Hangi partinin çatısı altında girerse girsin, ya da bağımsız olarak girsin.Biz başkanımızın yanındayız’’ söylemi çok ağır basıyor.
Yazıkonak Halkı Başkan Çadırcı için ne söylüyor?

BAŞKAN İNANÇLI, ALLAH KORKUSU VAR. HARAMDAN UZAK DURUYOR

Onur V. İsimli bir vatandaş belediye başkanının bu güne kadar Yazıkonak’ta görev yapmış en dürüst başkan olduğunu söylüyor. Hatif Başkan buraya ne güzellikler yapmadı ki? Diyen vatandaş sözlerini şöyle tamamladı: ‘’ Başkanı son zamanlarda tanıdım. Herkes söylüyordu ben abartıyorlar diyordum. Hatif Çadırcı görev insanı. Paraya pula ihtiyacı yok.Ama inançlı. Allah korkusu var. Faize karşı, krediye karşı. Ne yaptıysa kendi imkanlarıyla, belediyenin imkanlarıyla yaptı.Bu bile onu sevmemize yeter’’

HEPİMİZE İYİLİĞİ DOKUNMUŞTUR

Yazıkonaklı bir bayan da Hatif Başkanın çocuklara okumaları, eğitimlerine katkıda bulunmaları için kitaplar temin ettiğini söyleyerek :’’ Kitaplar getirdi. Oğlum sınava girecekti. İnanın öyle mutlu oldum ki. Üstelik kendisi getirdi. Kendi aracıyla kitap dağıtıyor çocuklara, okullara. Allah başkandan razı olsun.Yazıkonak’ta hemen herkese bir iyiliği olmuştur’ Dedi.

BEN UTANMAYAYIM DİYE GİZLİDEN YARDIM EDİYOR

Yaşlı bir amca da Belediye başkanının iyiliksever olduğunu söyledi. ‘Başkan bir tanedir’ diyerek başladığı konuşmanın devamını şöyle tamamladı: ‘’ Her zaman fakir fukaraya bir şeyler dağıtıyor. Reklam için değil haa.İyiliğin gizlisi makbul.Gerçekten gizli olarak getiriyor. Ben tek başına yaşıyorum. Maddi durumum da iyi değil. Bana da yardım getirdi. Özellikle akşam saatinde, kimse görmesin ben utanmayayım diye.Siz olsanız sevmez misiniz böyle başkanı? ‘’

BEN ESNAFIM,BAZAN DENK GELİYOR, FAKİR FUKARANIN HESABINI ÖDÜYOR

Yazıkonaklı bir esnaf da Hatif Çadırcı’yı şöyle anlattı: ‘’Ben esnafım. Lokantam var. Bazan yaşlı amcalar, maddi durumu zayıf insanlar geliyor. Başkan gizliden onların hesabını ödüyor. Şimdi Allah için konuşayım. Adamın derdi reklam olsa bunu milletin gözüne sokardı. Belediyeyi iyi yönetiyor. Hizmetleri ortada. Borcu harcı bitirmiş.O geldiğinde belediyenin 5 kuruşu yoktu. Uçan kuşa borcu vardı.Şimdi borçları bitmiş, üstelik kasasında birikimi olan bir belediyemiz var. O nedenle kime sorarsanız sorun.Yazıkonaklılar Hatif Çadırcı’yı sever.’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com