Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 30 Mart 2024 386 Görüntüleme

YAZIKONAK NOKTAYI KOYDU….

Yazıkonak  Halkı Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hatif Çadırcı’nın düzenlediği mitingde adeta seçim yarışında son noktayı koyduğunu gösterdi.

Yerel seçime saatler kala Yazıkonak’ta SKM önünde Başkan Adayı Hatif Çadırcı’nın düzenlediği miting büyük bir kalabalıkla gerçekleşti. Düzenlenen mitinge BBP Elazığ İl Yönetimi, YKS Yazıkonakgücü Spor Kulübü Başkanı ve İş İnsanı Mehmet Telli, Fuat Fırat Ünlü nün yanı sıra Yazıkonak Halkı katıldı. Mitingde coşkulu kalabalığın alkışları arasında  konuşan Başkan Hatif Çadırcı, ” Birlik ve beraberlik’ mesajı verdi. Çadırcı konuşmasına şöyle devam etti.

BAŞKAN ÇADIRCI DEMOKRASİ ŞÖLENİNDE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

”Bu bir dem0krasi şölenidir. Bizler de bu şölene katılarak demokrasinin gereğini yerine getiriyoruz. Oy veren, vermeyen herkesten razı olsun. Halka Hizmet, Hakk’a hizmettir diyerek bundan 5 yıl önce çıktığımız bu yolda doğru bildiğimizden şaşmadık. Harama el uzatmadık. Bize emanet ettiğiniz oyların hakkını vermek için durmadan, dinlenmeden beldemiz ve halkımız için çalıştık. Bundan sonraki süreçte de inşallah sizlerin kıymetli oylarınızla beldemizin gelişmesi, büyümesi için, sizlere hakkıyla hizmet  verebilmek için yola devam edeceğiz. Demokrasi şölenimizin en büyük nişanesi olan oylarınıza talibim. Vereceğiniz yetki ile hep birlikte Yazıkonak’ı çok daha ileriye götüreceğiz.”

Başkan Çadırcı’nın konuşması sık sık kalabalığın” Hatif Başkan’, ‘Hatif Başkanla Devam’ gibi sloganlarla kesildiği görüldü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com