Ana Sayfa Uncategorized 6 Mart 2024 379 Görüntüleme

AKIN”GELİN ŞU YÖNETİM ZAFİYETİNE SON VERELİM”

Saadet Partisi Başkan Adayı Akın, seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Adayı Akın saha çalışmaları kapsamında şehrin her mahallesini karış karış dolaşarak projeleri hakkında vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuyor. Bu kapsamda Şahinkaya ve Rüstempaşa mahallesini ziyaret eden Akın”Yetkiyi bize verdiğinizde hakettiğiniz hizmeti ayağınıza getireceğiz”dedi.

 

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların doğalgaz ve altyapı taleplerini dinleyen Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın” Yetkiyi aldığımızda inşallah bu sorunlarınızı çözeceğiz. Halk ekmek fabrikasını kurduktan sonra mahallenin büyüklüğüne göre belli sayılarda ekmek satış büfesi kuracağız.Temel gıda olan ekmeği ucuz bir şekilde ulaşacaksınız. Et ve Balık Kurumu gibi bir kuruluşu kuracağız.Eti, sütü, tereyağını ve peyniri kendi üreticimizden toplayıp gıda mühendislerinin denetimde paketleyip satış noktalarında uygun fiyata size arz edeceğiz. Siz bu ürünlere ekonomik olarak ulaşacaksınız. Biliyorsunuz ki etin kilosu 450 lira oldu. Seçimden sonra bin lira mi olur yada başka bir fiyata mı çıkar, kim kaç liraya tutturduysa onu size verecek. Biz belediye olarak kuracağımız bir kuruluş ile bunun önüne geçeceğiz”dedi.

 

“BELEDİYE HER YERE ADİL BİR ŞEKİLDE ÇUKUR DAĞITMIŞ”

 

Elazığ belediyesinin temel hizmet ve sorumluluklarını yerine getiremediğini ifade eden Akın”Şüpheniz olmasın biz temel hizmetleri inşallah mükemmelen yapacağız.Yalnız bu işler yetkiyle olur, yetkiyi bize verirseniz inşallah tüm hizmetleri yapacağız. Şu yönetim zaafiyetini bir ortadan kaldıralım. Şuraya çukur açılmış sabahtan beridir kapatılmamış. Elazğ’ın her yeri çukur. Sadece buraya has bir durum değil. Sağolsun kendileri her yere adil bir şekilde çukur dağıtmış.Bunlar adaleti yanlış yorumlamışlar.Memleketimiz de birçok sıkıntı Kentsel dönüşüm bu sorunların başında geliyor. Asfalt, kaldırım, kanalizasyon, su, çevre temizliği ve çöp toplama bunlar temel hizmetler. Maalesef bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik anlayışıyla karşı karşıyayız. Her yer çukurlarla dolu, su kesintileri, kaldırımlar bozuk görüyorsunuz işte. Çukur’u açmış gitmiş. Bizim zamanımızda böyle birşey olsa ben burayı yapanı değil direkt müdürü görevden alırım.Belki bir dilekçe vermek isteyebilir veya istemeyebilirsiniz. Gelip direkt bana söyleyeceksiniz. Ne sıkıntınız var ise eğer bir bir program dahilindeyse hemen talimatı vereceğiz programa alınacak. Eğer hemen çözülecek birşey ise hemen yapılacak. Örneğin burada bir çukur açıp gitmişler, ne olduğu belli değil. Her yer delik deşik belediye bir kürek asfalt dökemiyor”diye konuştu.

 

Vatandaşlar, Başkan Adayı Akına ve projelerine destekçi olduklarını aktararak seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com