Ana Sayfa KÖŞE YAZILARI 2.04.2022 2725 Görüntüleme

“İHTiMALLER BiTERSE iNTİHARLAR BAŞLAR” (FUNDA CANPOLAT)

İntihar her insanın geldiği son noktadır. Bir bireyin sosyal, ekonomik, çevresel veya psikolojik sorunlar nedeni ile hayatına son vermesidir. Çabaladığı bir hayatta çıkmaza düşen her insan son çare olarak intiharı düşünür. Bu duyguyu yaşayan insan sayısı çok olsada bunu eyleme döken insan sayısı çok azdır. Gerek islamiyetin intihara karşı oluşu gerek insanın içindeki umutlarla yaşama tutunması insanların birçoğunu bu noktadan dönderir. İnsan doğası gereği doğar büyür ve ölür. Bu süreç içerisinde iyi kötü binlerce şey yaşar. Sürekli olarak olumsuzluk yaşayan insanlar bir süre sonra acı çekmekten yorulur ve bu acıların son bulması için yaşamını sonlandırmak ister.
Bazı insanlar doğuştan şansızdır ve düşmüş olduğu bataklıktan çıkmak isterken çırpındıkça batarlar. Hayatın batırdığı her insan bu dünyadan emanet bir bedenide alıp gider. Her insan bir şeyi umut eder, kimi para kimi kariyer kimisi ise aşk ister bu umut için çalışır, çabalar, çırpınır ama bazen istemek çalışmak yada çabalamak yetmez olmayacak olan olmuyor malesef…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com