Ana Sayfa KÖŞE YAZILARI 27.06.2023 295 Görüntüleme

CEZMİ ORKUN YAZDI….SIRA SENDE ya da BENDE…

SIRA SENDE ya da BENDE…

Değerli vatandaşlar, İktidar yönetimi; karşıt medya grubu kesimlerinin burnunu sürtmek, haddini bildirmek, muhalefet yapamaz hale getirmek için uyguladığı her türlü baskı gücünü doğrudan bu ucube sistem ile oluşan rejimden almakta ve sınır tanımaz bir güç zehirlenmesi yaşamaktadır. Bu zehirlenme sonucu yaptıkları yüzlerce hapishane ve adliye binaları ile adaletin düzeleceği hayali bu betonların altında yok olmuştur. İşte size son örnek,

Merdan Yanardağ’ın çarpıtılan ifadesinden ötürü tutuklanması, Erdoğan yönetiminin muhalif anlayışa karşı sindirme, yıldırma, susturma, esir alma ve göz dağı verme politikasıdır. İktidar anlayışında ki demokrasi ve Adalet bu galiba! Öyle ya adaletin olmadığı ülkemizde herkes suçlu adayı değil mi?

Erdoğan rejimi, adil olmayan uygulamalarında toplumun belli bir kesimi ile kendi safını sıklaştırırken, bilgi ve düşünce temelli itiraz ve direnme tavrı gösteren Cumhuriyet sevdalısı kişi ya da kuruluşlar üzerinde Mervan Yanardağ örneğinde olduğu gibi, emrindeki güvenlik güçleri ve yargıyı devreye sokarak orantısız bir güç kullanma yoluna gidiyor.

Değerli vatandaşlar, basın mensuplarının özgür düşüncelerine gem vuran İktidar, saray ve eşrafına servet transferi yaparken, kendi safında yer alan basın ile  muhalif basın arasında sürekli bir kutuplaştırma politikası izlemektedir. Merdan Yanardağ ve benzerlerini tutuklatarak (ki bu son olmayacaktır) aykırı düşünceye sahip olanları sindirme ve yıldırma hareketine hız vermiştir. Biliniz ki, insanları hapsedebilirler ancak fikirlerini asla.

DOĞRU PARTİ temsilcileri olarak basın mensuplarının özgürlüklerinin engellenmesini şiddetle kınıyoruz. Kuvvetler ayrılığının dördüncü ayağı olan basın ve basın mensupları ile siyasilerin özgürlüğü için karşı direnç oluşturulup önlem alınmazsa yarın sıra sende ya da bende olacaktır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com