Ana Sayfa Uncategorized 26 Aralık 2023 487 Görüntüleme

Elazığ STK Platformu’ndan Gazeteci Can Ataklı’ya Tepki

Elazığ STK Platformu, Can Ataklı’nın Söylemleri Nedeniyle Basın Açıklaması Yaptı

Dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Elazığ STK Platformu olarak, ülkemizin birlik ve beraberliğine zarar veren, saygı ve hoşgörü eksikliği içeren, nefret kokan bu olaylara karşı duyarlılığımızı ve tepkimizi ifade etmek amacıyla bu basın açıklamasını yapma gereği duyuyoruz.

Elazığlı şehidimiz Kemal Aslan’ın cenaze töreninde, babasının Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala’ya özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum demesi, terörle ve teröristlerle arasına mesafe koyamayan bazı kesimleri rahatsız etmiş olacak ki, olayın hemen ardından şehit babasına o kirli ağızlarını açarak hakaret etme teşebbüsünde bulunmuşlardır.

Sözde gazeteci Can Ataklı şehidimizin babasına ağza alınmayacak bir üslupla hakaret ederek,  toplumumuzun temel değerlerine ve manevi birliğine gölge düşüren bir hadiseyle karşımıza çıkmıştır. Gazeteci Can Ataklı’nın, sergilediği tavrı kınıyor, bu çirkin davranışın toplumsal huzurumuza yönelik olumsuz etkilerini endişeyle izliyoruz ve kullandığı cümleyi aynı şekilde kendisine iade ediyoruz.

Devletimize güvenimiz tamdır. Bu ve bunun gibi terör sevici hain zihniyetlerin toplumun huzurunu, birlik ve beraberliği bozma çabaları her zaman boşa çıkacaktır.

Elazığ STK Platformu olarak, şehit ailelerimize başsağlığı ve sabır diliyor toplumumuzu bir arada tutan değerlere sahip çıkma çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com