Ana Sayfa Uncategorized 9 Mart 2024 135 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI CEYLAN’IN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ VATANDAŞLARDAN BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve il teşkilatı Palu Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi ile bir araya geldi.
Elazığ’da belediyecilik anlamında en iddialı projelerle seçim yarışına giren Recep Ceylan Kurum ve STK ziyaretlerine devam ediyor. Projeleri büyük bir ilgi gören Ceylan Kentsel dönüşüm üzerine projelerini anlattı.

SADECE ELAZIĞ DEĞİL, İLÇELERİMİZ İÇİN DE ÇALIŞACAĞIZ

Dernek Başkanı Fadıl Ülgen ile Dernek faaliyetleri ve seçim gündemine dair istişarelerde bulunan Ceylan ziyareti sonrasında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:
Bu gün Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’mize bir ziyarette bulunduk. Elbette dernekler temsil ettikleri kitlenin sorun ve taleplerini en iyi şekilde dile bilen ve yansıtan oluşumlar. Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Fadıl Ülgen ile Elazığ’ımız ve Palu ilçemizin durumu hakkında istişarelerde bulunduk. Palu ilimizin en büyük ilçelerinden birisi. Yetiştirdiği değerli siyasetçi ve sanatçılarımız Elazığ’ımızın sosyal ve kültürel yaşamına çok büyük katkılarda bulunmuşlardır. Ben Elazığ’ın belediye başkan adayı olarak sadece Elazığ merkezi değil, ilçelerimizin de sorun ve taleplerini biliyor ve bu doğrultuda projeler sunuyorum.
RECEP CEYLAN’IN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ TAKDİR TOPLADI
İnşaat mühendisi ve kentsel dönüşüm uzmanı olan Recep Ceylan’ın Kentsel Dönüşümün yaygınlaştırılması ve desteklenmesi yönündeki projeler vatandaşlar tarafından da büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Gittiği her yerde vatandaşları dinleyen Ceylan’a en çok kentsel dönüşüm konusundaki mağduriyetlerin çözülmesi konusunda talepler dile getiriliyor. Talepleri değerlendirerek projelerini anlatan Ceylan, büyük bir takdirle karşılanıyor.
KENTSEL DÖNÜŞÜM MUAMMASINI ÇÖZECEĞİZ
Kentsel dönüşüm gibi önemli bir alanda büyük projelere imza atan Ceylan, Belediye başkanı seçildiği takdirde de öncelikli olarak bu konularda çalışmalara başlayacağını ifade ederek şunları söyledi:
‘’Elazığ gibi Palu’da da özellikle kentsel dönüşüm ve imar revizyonu gibi konular halkımızın öncelikli sorunları arasında. Kentsel dönüşümde çığır atlatacak çalışmalara imza atacağız. Şehrimizde ivedilikle çözülmesi gereken sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor. Yıllardır yap boz a dönüşen kentsel dönüşüm muammasını çözeceğiz. Yaşadığı depremlerle bir değil 3 kez mağdur olmuş şehrimizde vatandaşlarımız ekonomik krizle boğuşurken, başlarını sokabilecekleri bir evin derdindeler. Uzmanlar yakın bir zamanda Bingöl’de büyük şiddette olabilecek bir depremi işaret ediyor. Bu kadar deprem yaşamış şehrimiz yeni bir depremi tolore edebilecek yapı stokuna sahip değil ne yazık ki. Binalarımızın hızlıca yenilenmesi ve yorgun binaların da sağlam olsa bile kontrol edilmesi gerekiyor. Biz bu çalışmaları bir an önce yapacağız.
KENTSEL DÖNÜŞÜM BİR RANT ARACI DEĞİLDİR
Ne yazık ki şehrimizin öz kaynakları her yıl sökülüp yapılan kaldırım taşlarına, her yağmurda bozulan yollara ve makyajdan ibaret çiçek fidelerine harcanıyor. Kentsel dönüşüm gibi hayati bir konuda yerel yönetim üzerine düşeni ne yazık ki yerine getirememiştir. Bizim belediye başkanı olduğumuzda ilk olarak yapacağımız iş kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracak destekleyici projelerimizi hayata geçirmek olacaktır. Bu amaçla bizim vaadimiz birilerinin konforu ve zevki için konutlar yapıp onun satışından gelecek gelirleri beklemek olmayacak. Bizim vaadimiz doğrudan vatandaşa destek vermek olacak. Her platformda dile getirdiğim gibi. Büyük ve güçlü bir ülkeyiz. Kendi öz kaynaklarımızı doğru yönetir isek, israfı bitirir gerçekten ehliyet sahibi olanları kadrolara getirirsek sorunun büyük kısmı kendiliğinden çözülecektir zaten. Geriye kalan kısım ise planlamadan ibarettir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com