Ana Sayfa Uncategorized 10 Mart 2024 75 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI CEYLAN : BÖLGESEL KALKINMA PROJELERİMİZ İLE ELAZIĞ BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

DEVA Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan STK buluşmalarına devam ediyor. Elazığ’da Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’neziyaretlerde bulunan Ceylan DEVA Belediyeciliğini ve şehre değer katacak vizyoner projelerini anlattı.

DEVA  Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Recep Ceylan, İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve İl teşkilatı seçim çalışmaları çerçevesinde Elazığ’da Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Adayı Ceylan ile oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşmede Elazığ ve Çevre illeri kapsayan bölgesel kalkındırmayı destekleyici işbirliği projeleri konuşuldu. Ceylan Elazığ ile Bingöl’ün birbirine sosyal ve kültürel anlamda çok yakın olduğunu ve Elazığ’da yaşayan Bingöllülerin şehrin sosyal ve kültürel yaşamına olan büyük katkısının göz ardı edilemeyeceğini dile getirdi.

Özellikle üniversiteler arasındaki işbirliği ve ortak proje ve faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Ceylan, DEVA Partisi olarak yaygın yerel yönetim politikaları ve bölgesel kalkınmayı pekiştirecek projelerini dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile paylaştı.

CEYLAN:  BÖLGESEL KALKINMAYI DESTEKLEYİCİ PROJELERİMİZLE SADECE ELAZIĞ DEĞİL ÇEVRE İLLERİMİZ DE KALKINACAK

Ziyaretine dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Ceylan: ” Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne gerçekleştirdiğimiz  ziyaretimiz çok samimi bir havada ve oldukça verimli geçti. Dernek Başkanımız Sn. Ali Bahtturmuş’a nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Elazığ’da 70 bin civarında Bingöllü vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımız şehrin ekonomisine, kültürüne, ticari yaşamına büyük katkılarda bulunmuşlardır. Bölgecilik, yanlış yönlendirilmiş hemşericilik siyasetinden yana olmadık hiç bir zaman. Bölgesel kalkınmaya ivme kazandıracak, ticari ve ekonomik katma değerleri olan projelerimizi dernek başkanı ve üyeleri ile paylaştık. Ne mutlu bize ki halk yararına olan projelerimiz bulunduğumuz her platformda büyük bir takdirle karşılanıyor

Bizler proje insanıyız. Büyük ,samimi ve uzman ekip arkadaşlarımızla şehrimizi geliştirecek çok büyük projelerle Belediye Başkanlığı yarışına girdik. Bu işin abartılmış, gösterişli algı kısmında olmadık. Herkes gibi Elazığlı hemşehrilerimiz de biliyorlar ki DEVA Belediyeciliği adım adım vatandaşlara hizmetler sunmak için geliyor. Vatanını , ülkesini seven herkes de projelerimizin, hizmet gayretlerimizin farkında. Gördüğümüz teveccühten çok memnunuz” dedi.

Bingöllüler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ Başkanı Ali Bahtturmmuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Recep Ceylan’a başarılar diledi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com