Ana Sayfa KÖŞE YAZILARI 19.09.2023 2084 Görüntüleme

CEZMİ ORKUN’UN KALEMİNDEN

MANGAL YÜREKLİ BAŞKAN

Değerli vatandaşlar, ülkemiz her alanda yangın yerine dönmüş durumda. Emekli ve asgari ücretli işçi kesimi başta olmak üzere insanlarımız alışveriş yapmaktan korkar hale gelmiştir. Nasıl korkmasın ki tüm tüketim ürünleri pahalılıkta almış başını gidiyor. Maaşları insanca yaşamaya yetmeyen vatandaşlarımıza AKP yönetimi ise ya sabır diliyor ya da şükret diyor. Sabır taşı çatlamış, şükreden kalpler kırılmış ancak zamanı geriye almak mümkün olmadığından sadece pişmanlık içerisinde sıranın kendisine gelmesini bekliyor.

Fıkra bu ya; Bir baba üç oğlunu üniversiteye yollamış. ‘Sizin iyi eğitim almanızı istiyorum. Karşılığında bir şey istemiyorum ama teşekkür için öldüğümde tabutuma her biriniz 1000 DOLAR koyarsınız” der. Oğullardan biri doktor, biri hukukçu diğeri de ekonomist olup siyasete atılmış. Baba öldüğünde vasiyeti gereği defin esnasında; Doktor olan oğul 20 x 50 dolar, Hukukçu olan oğul 1000 dolar koymuş, Sıra ekonomist olan oğula gelince İçini çekerek cebinden çek defterini çıkarıp 3000 dolarlık çek yazıp tabutun üzerine bırakır ve oradaki 2000 doları alıp cebine koyar. İşte bu oğul İleri yıllarda ülke yönetimini ele alan bir siyasetçi olacaktır.

Varın o ülkenin halini siz düşünün. Fıkra kahramanları sizlere de tanıdık geliyor değil mi? fakat ne yazık ki bizim ekonomist başkan başarıya ulaşamayınca ekonomiyi İngiliz Mehmet ve Amerikalı Hafize Gaye Erkan’a teslim etmiştir. Seçimler de bitince gelsin zamlar, vatandaş mı? o da kim herkes sabretsin herkes şükretsin ki ekonomist bir başkanımız var. Eee seçen sizler her türlü uygulamaya katlanmak zorundasınız. Ancak benim ortamda gördüğüm sabrın tükendiği şükrün yerini ise lanetlerin aldığıdır.

Bizler DOĞRU Parti temsilcileri, vatandaşı ezen bu anlayışı her fırsatta dile getiriyoruz. Muhalefet partilerinin AKP değirmenine su taşımaya devam ettiği günümüzde, Genel Başkanımız sayın Rıfat Serdaroğlu zamanının büyük bir bölümünü bu uğurda mahkeme salonlarında harcamaya devam ediyor. Sormak istiyorum; sayın Serdaroğlu ve birkaç gazeteci dışında her şeyi göze alan başta AYDIN olarak geçinen kesim olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri nerede acaba. Ben söyleyeyim. Yüreklerini midelerine endekslemiş bu yalaka kesim menfaat peşinde koşmaya devam ediyorlar.

Sayın Serdaroğlu’nu mahkemelerle yıldıramayacağınız gibi ülke sevgisini ve vatan aşkını engelleyemezsiniz. Biliniz ki onda mangal gibi bir yürek var. Tüm enerjisini halkımızın refah ve huzuru yanında Cumhuriyet’in temel ilkelerini korumak adına harcayan sayın Genel Başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Siz değerli vatandaşlarımızı da temelinde ülkemiz ve milletimiz olan bu anlayış etrafında sayın Serdaroğlu ile birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Siz yoksanız bir kişi eksiğiz.   

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com